vineri, 8 ianuarie 2010

Cursa 774, Bucharest-Beirut-Amman


Ei dragilor,am trait s-o văd şi pe asta.

Cursă de arabi din nou. Beirut şi Amman,două oraşe superbe,arabeşti şi misterioase. Pe lângă faptul că era cald la ei şi când am deschis uşa avionului m-a izbit un val de caldură de era să leşin numai când mă gândeam ca la Bucureşti este frig,pasagerii au fost cu totul ceva neaşteptat.

Nu credeam că vreodata voi avea 90% din avion, plin cu pasageri sub 30 de ani,arabi toţi.

Cei mai frumoşi barbaţi şi cele mai frumoase femei. Barbaţii cu ochii gri si barba de 3 zile parca erau toti fotomodele iar femeile cu sani mari şi frumoşi,trasaturi feminine şi femei adevărate.

Ochii mei făceau ca girofarul. Dacă pe alte curse eu când trec printre rânduri mă simt ca o vedetă pe scena pe " catwalk",pe această cursă m-am simţit complexat,urăt si nesemnificativ fizic. Toţi erau decupaţi din reviste.

Ca să nu mai vorbim despre faptul că auzisem că arabii sunt foarte necivilizaţi şi foarte obraznici. Nu a fost aşa. Toţi mi-au vorbit in engleză,toţi mi-au zambit...am auzit foarte mult " thank you" şi " please". Aşadar,au fost civilizaţi.

Şi mai spun incă o dată,m-a copleşit frumuseţea lor.


Yalla!!!

6 comentarii:

  1. hehe, pai fa pachet vreo doi si trimite-i aici. si povesteste-le de minunatele femei din romania...ca la noi...allah!! e plin de mitocani si imbacsiti

    RăspundețiȘtergere
  2. asa as fi vrut sa fac...sa fac colet cu vreo cativa,dar eu am 1.87 si sunt slabut...nu imi rezista spinarea..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. no, atunci cere-mi ajutor data viitoare. la 55 de kile ale mele la aproape 1.7 ii dovedim :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar vorbesti serios? Eu nu te cunosc, asa ca...am nevoie de confirmari

    RăspundețiȘtergere
  5. :) mare adevar graieste gura ta. intr-adevar, arabii nu doar ca arata bine, dar ascund si o nota de mister care te face sa te topesti dupa ei. si da, pot sa confirm si eu ca femeile araboaice sunt printre cele mai frumoase femei din lume. nu degeaba si le tin barbatii in naframe negre ;)

    RăspundețiȘtergere