marți, 2 martie 2010

De sâmbătă seara...

Sâmbătă seara am zis cu amicii să ieşim în oraş,că deh...de ce să stăm acasă? După cum ne-am obişnuit în fiecare sâmbătă facem turul cluburilor şi masuram pulsul oraşului din maşină.

Poftim pe la Belagio..! De la intrare câţiva cocalari cu clatite la ceafă făceau pe "badi garzii". Aveau lanţuri groase din metal care imitau haurul,tricouri mulate care descopereau buricul paros si evidenţiau cele 3 burţi sau rândurile de burţi. Evident ei ne priveau superior ,noi ne prezentam firavi,subtirei şi cu talii de viespi.

Am trecut şi de filtrul de la intrare...simţindu-mă in filtrul aeroportului Otopeşti...eram masurat din cap până in picioare.

Surpriză mare inăuntru. Toate fătucile ciuguleau tacticos limonadă cu paiul şi ţineau tigara deasupra umărului. Puteam observa cu uşurinţă scrumul de pe umăr. Fetele erau după ultima modă.

Adica imbrăcate dezbracat. Cu o bluziţă de la Mango,cumpărată din "mol plaţa" duminică după masa când sunt plimbate de către ţopârlani galagioşi şi greţoşi.

Rochiile sclipicoase cu vedere la bunătăţi iti luminau faţa facându-te să le confunzi cu spotul luminos al clubului. Tencuiala sănătoasă pe feţele gingaşe era şi ea prezentă.

Mersul de felină,exersat incă de acasă si pozele facute in toaleta clubului le deosebesc de departe ca fiind nişte căţele in calduri puse la agăţat fraieri care să pompeze Jack şi Jonny,bărbaţii vieţii lor.

Genţile brănduite...Şanele,Vuitoane,rochii de la Gianii Vândsacii,Robert Callu,Iv sa Noit,Pradă au făcut paradă iar culorile curcubeu ne-au făcut ochii să joace.
Se deosebeşte piţipoanca ahtiată dup€ maşini, modelul clasic. Ea are Merţ. Dacă n-are ea, găseşte pe cineva care să aibă. O vezi cu cerceii covrig şi cu o şapcă în cap, prin trafic. Botul ţuguiat şi ochelari de soare mari. Dă cu Grebla e prezent în laterale, pe ramele ochelarilor. Ascultă manele sau haus la maxim, să se vadă că are gusturi. O adevărată enciclopedie muzicală. Cine are de pierdut? Doar un brand.


Vreau să văd toate fetele,sus pe baaar...să le văd la toate ţâţele ...cum saaar.

4 comentarii:

  1. uf uf...nu e mai misto la noi la bv unde n-avem decat vreo doua baruri d'astea in care merg doar minori? noi ashti batrani stam in crashme cand ne vine a dansa, dansam

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai luat-o inainte :d Am ajuns dintr-o intamplare intr-un lt club de fizzzze sambata seara.
    Dar nu-mi pare rau caci ai descris admirabil ceea ce vroiam sa pun si eu intr-un articol viitor :d
    pup!

    P.S. tre sa-ti zic ceva, da nu aici :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. I-mi plac articolele tale! Si felul cum descri, ma amuzi ;))

    RăspundețiȘtergere